Optimale Veiligheid in Je Caravan of Camper met het 3gas+ Alarm


Wil je zorgen voor extra veiligheid in je caravan, camper of vakantiehuisje? Ontdek dan het 3gas+ alarm, de meest betrouwbare oplossing voor een geruststellende reis.

3gas+ alarm

Het 3gas+ alarm onderscheidt zich door zijn vermogen om drie verschillende soorten gassen te detecteren: flessengas propaan/butaan, koolmonoxide (ontstaan door onvolledige verbranding), en verdovende gassen, ook bekend als narcosegas. Dit laatste type gas kan bewusteloosheid veroorzaken, waardoor het 3gas+ alarm essentieel is voor jouw welzijn.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van dit alarm is dat het al reageert bij de kleinste gasconcentraties. Hierdoor krijgen gassen geen kans om nadelige invloeden te hebben op zowel mens als dier. Bij het meten van een gasconcentratie in een ruimte activeert het 3gas+ alarm gedurende 40 seconden een vooralarm. Als de concentratie gedurende die tijd gelijk blijft of stijgt, klinkt er een krachtig 80 dB alarm. Bij een afnemende concentratie schakelt het alarm terug naar de stand-by modus.

Aansluiten

Eenvoudig aan te sluiten op het 12-volt circuit van je caravan of camper, biedt het 3gas+ alarm een veelzijdige en handige oplossing. De montagehoogte van 30 cm boven de vloer zorgt ervoor dat het alarm effectief verschillende gassen kan detecteren, aangezien sommige stijgen en andere dalen. Voor nog meer flexibiliteit kan een optioneel sensortje op een andere hoogte worden gemonteerd.

Zelftest

Zodra je het 3gas+ alarm hebt aangesloten op 12 volt en ingeschakeld, voert het automatisch een zelftest uit om de correcte werking te garanderen. Deze zelftest duurt ongeveer 2 tot 4 minuten. Het is ook aan te raden het gasalarm af en toe uit- en in te schakelen, zodat het regelmatig een nieuwe zelftest kan uitvoeren, waardoor je te allen tijde kunt vertrouwen op een goed functionerend gasalarm. Dus kies voor veiligheid, kies voor het 3gas+ alarm en geniet zorgeloos van je reizen!

Nog kampeerartikelen nodig, maar niet voor de hoofdprijs?

Hier vind je alles voor jouw ideale kampeervakantie!

Ja! Ik heb nog een aantal kampeerartikelen nodig!!

Geef een reactie